SLEVA 20%

Zajímavá kniha Kulinárium o kuchařských metodách se stovkou nápaditých receptů známého Zdeňka Pohlreicha

399 Kč 499 Kč

Vyprší za 14 hodin 17 minut 6 / 15

Vynikající
5.0

U tohoto provozovatele nakoupilojiž více než 11 zákazníků.

Spokojenost. Nekuchar 17. 06. 2019

Diskuze (0)

Platnost voucheru

Do 29. 2. 2020

Podmínky slevy

  • Počet voucherů na osobu neomezen
  • Voucher zakoupíte zde na hyperslevy.cz
  • Po jeho obdržení, zboží dále objednávejte na webu kuchařky.cz 
  • Do objednávky uveďte kód voucheru, kontaktní údaje, zvolte druh dopravy, způsob platby a odešlete objednávku
  • Zaplatíte pouze cenu za dopravu od 59 do 120 Kč - dle zvolené varianty
  • V případě zájmu o osobní odběr neobjednávejte přes kuchařky.cz, dostavte se přímo do odběrného místa s vytištěným voucherem
  • Osobní odběr zdarma možný na adrese: U Trati 38a, Praha 10 - Strašnice, 100 00

Kde uplatnit vouchery

Kuchařky.cz
Na Strži 2097/63
Praha 4 - Pankrác, 140 00 
Tel.: + 420 800 080 000
E-mail: info@kitchenlab.cz
www.kucharky.cz

Místo pro osobní odběr: 
U Trati 38a
Praha 10 - Strašnice, 100 00

Otevírací doba: 
Po-Pá: 8:00-16:30 

Důležité informace

  • Kuchařka od známého autora Zdeňka Pohlreicha 
  • Abyste věděli, co přesně se v hrnci děje, a uměli si poradit v každé situaci
  • 204 stran plných receptů a fotografií 

Nechte si vysvětlit jednotlivé metody tepelné úpravy a načarpejte inspiraci v zajímavých receptech...

Kulinarium

Kulinárium

Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat. V této kuchařce Zdeněk Pohlreich přehledně vysvětluje všechny metody tepelných úprav a demonstruje je na nápaditých receptech, které bezpečně zaujmou.

Kulinarium

„O receptech vaření není,“ říká Zdeněk Pohlreich. „Celý vtip je v tom, že jakmile ovládnete pravidla, už se jen zajímáte o nabídku matky přírody, kterou zpracujete tím nejlepším možným způsobem.“ Chcete být kuchaři, kteří nejen umějí dobře vařit, ale hlavně vědí, co se v jejich pánvi nebo hrnci děje, a umějí si poradit za všech okolností?

Kulinarium

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vás taji kuchařských metod s nadhledem provede. Jakmile je totiž zvládnete, bude ve vaší kuchyni lehkost, komfort a více prostoru pro kreativitu a dokonalé provedení pokrmu. Kulinárium obsahuje 17 metodik, 100 receptů s lákavými fotografiemi jídel a osobité ilustrace od Josefa Blechy a Lukáše Hudce.

Kulinarium

Specifikace knihy

  • Vazba: pevná
  • Počet stran: 204
  • Rozměr: 22 × 26 cm
  • Nakladatelství: Sevruga
  • Rok vydání: 2017

Kulinarium

Zdeněk Pohlreich 

Poté co nesložil přijímací zkoušky na střední školu, nastoupil do učebního oboru kuchař. Vaření jej nejprve vůbec nebavilo. Po vyučení nastoupil do pražského hotelu Stop. Na přelomu 70. a 80. let byl členem reprezentačního baseballového týmu. Po zájezdu do Nizozemska začal uvažovat o emigraci a v roce 1986 se k ní rozhodl. Realizoval ji o tři roky později. Přes jeden rok strávil v Nizozemsku, z něhož po obdržení povolení odjel do australského Adelaide, kde mu v začátcích pomáhal strýc. Začal jako druhý kuchař v restauraci La Guillotine, v níž se později stal šéfkuchařem. Po návratu z emigrace postupně pracoval na stejné pozici v Praze v hotelu Renaissance, Villa Voyta, Radisson SAS nebo Marriott.

Zdenek Pohlreich

Kuchařky.cz Logo Kucharky
Na Strži 2097/63
Praha 4 - Pankrác, 140 00
Tel.: + 420 800 080 000
E-mail: info@kitchenlab.cz
www.kucharky.cz

Dozvěděli jste se všechno, co jste potřebovali?
Jak se vám líbí celkové zpracování této akce?
špatné
dobré
výborné
Jsou v akci všechny informace, které potřebujete?
Co Vám v naší nabídce chybí?
Na vaše otázky odpovíme do 2 pracovních dnů
od 399 Kč

Vyprší za 14 hodin 17 minut 6 / 15